Private (herstel)begeleiding

Verslaving en Burn-out in de maatschappij nemen jaarlijks toe, in alle lagen van de maatschappij welteverstaan. Tegelijkertijd rust er nog steeds een groot taboe op. Denk aan mensen met een verantwoordelijke positie in het bedrijfsleven of met een vooraanstaande maatschappelijke of bestuurlijke functie, denk ook aan de medische beroepers, topsporters, artiesten en celebrities, kortom mensen in de top van onze samenleving.

De werkdruk is fenomenaal hoog, alsook de verantwoordelijkheid. Agenda’s die overvol zijn, om maar te zwijgen van de dubbele agenda… Het voortdurend moeten voldoen aan alle (ook zichzelf) opgelegde eisen en verantwoordelijkheden, alle ballen al jarenlang in de lucht zien te houden en als er dan toch een is gevallen, niet om hulp vragen maar de bal verstoppen…En zo maar verder….

Verslaving is een ziekte, chronisch en progressief. Een ziekte die lichaam en geest aantast. Genezen is niet mogelijk, ermee leren omgaan wel. De strijd met de verslaving kan niet alleen worden aangegaan. Hoe eerder hulp wordt ingeschakeld om de verslaving te overwinnen, hoe groter de kans op succes.

Werkwijze Herstelwijzer

Tijdens het intakegesprek bespreken wij met u welke last u ondervindt van uw gebruik of gewoonte, welke gevolgen het voor u heeft, alsook eventuele samenhangende problemen. We gaan met u na, wat de invloed van de verslaving is op uw persoonlijk leven en hoe het uw relaties beïnvloedt.

Er kan onmiddellijk worden gestart met de behandeling. Die behandeling is op maat gemaakt en begint met een uitvoerig consult. Geen algemeen gesprekje van een uur, maar een langdurig en intensief gesprek waarin wordt ingegaan op de mate, ernst en aanleiding van de verslaving om zodoende een volledig beeld te krijgen van de situatie. Het advies voor uw behandeling wordt pas na dit gesprek vastgesteld. De behandeling verschilt per persoon. Het traject wordt zo ingericht, dat ook het dagelijks leven zijn doorgang kan blijven vinden. Wij werken nauw samen met de beste counselors, specialisten en klinieken. Van afsluiting met de wereld is geen sprake. Sterker nog, onder begeleiding zorgen we ervoor dat juist mét de hulp van naasten, familie en nauw betrokkenen zoals vrienden en relaties de verslaving wordt overwonnen. De behandeling houdt nooit op.

Waar u verder bij Herstelwijzer op mag vertrouwen:

  •  100% discreet
  •  1:1 begeleiding, uw partner en/of naasten volgen een separaat programma
  •  Ambulante begeleiding op locatie: nationaal & internationaal
  •  Binnen 24 uur in actie
  •  In-house begeleiding mogelijk
  •  Van zondag tot en met zondag (24 uurs)

Herstelwijzer